Top

SYNTONIC

 

 

El tractament de teràpia amb SYNTONIC consisteix a rebre un estímul a través d’una determinada freqüència (un color) amb la qual el nostre sistema visual s’adapta a aquest estímul i la seva resposta fa que el nostre problema disminueixi.

El tractament SYNTONIC consta d’una revisió total del sistema visual on avaluem l’agudesa visual, si hi ha graduació, el moviment dels músculs dels ulls quan segueixen un objecte, els moviments al llegir; la màxima capacitat d’esforç d’aquests i també la màxima capacitat de relaxà. També s’avalua la capacitat d’enfocar, desenfocar important alhora de tenir una bona visió de prop. Amb tots aquests resultats i conjuntament amb la campimetria de colors es determina el tipus de filtre (color) que pertoca al pacient.

   

    

 

 

TERÀPIA DEL MOVIMENT RÍTMIC

 

En el moment de néixer el sistema visual és un dels més inmadurs, per això és de vital importància el desenvolupament motor, ja que aquest condicionarà el desenvolupament neuronal 

 

Així doncs basant-se amb els moviments reflexes que tenim al néixer, varen desenvolupar una teràpia  amb l’objectiu d’observar aquests moviments i si estaven afectant al desenvolupament motor de la persona.            

Una vegada tenim avaluats els reflexes proposem una teràpia mixta on s’intervé de manera global atenent tant els aspectes del desenvolupament neurològic com a nivell sensorial i motor.

 

   

 

SVTA - PLA D'ENTRENAMENT VISIÓ I ESPORT

L’objectiu de millorar la visió per la pràctica esportiva i esport serà maximitzar el rendiment visual esportiu.

Primer serà necessari un examen visual esportiu on observarem si l’esportista té un sistema visual eficaç amb les diferent habilitats visual implicades a la seva practica.Farem un examen visual en el que avaluarem l’estat refractiu de l’ull, la salut ocular i cada una de les habilitat implicades en el seu esport.Finalment, en cada cas sí l’examen ens mostra alguna alteració farem el tractament adequat segons el problema i les necessitats de l’esportista, com pot ser la correcció òptica. Sempre recordant que el nostre objectiu: - que l’esportista utilitzi de manera més eficaç el seu sistema visual.

 

   

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí