Top

OPTOMETRIA GENERAL

 

  

Anàlisi i diagnosi de les habilitats visuals de cada persona per a conèixer les seves capacitats innates, com estan relacionades amb l’activitat que practiquen i proposar solucions de millora. 

 

 Habilitats analitzades:

Agudesa visual estàtica i dinàmica. Sensibilitat al contrast. Visió cromàtica.Mobilitat ocular.

Acomodació-convergència. Binocularitat. Esteròpsia. Coordinació ull- múscul. Temps de reacció visual.

Camp visual. Atenció o consciència centra-perifèrica. Temps d'anticipació. Visualització. Concentració visual. Adptabilitat visual. Visió i equilibri. Dominàncies.

 

 

OPTOMETRIA ESPORTIVA I DEL TREBALL

 

 

 

 

Optometria esportiva : Realitzem un PLA DE DIAGNOSI VISUAL ESPORTIU personalitzat per cada esport i adaptat a les necessitats específiques de cada jugador.

 

 Optometria del treball: realitzem un PLA DE DIAGNOSI VISUAL adaptat, segons les habilitats requerides, a l'activitat i a les condicions laborals de cada persona.

 

 

 

 

OPTOMETRIA PEDIÀTRICA

Realitzem un PLA DE DIAGNOSI VISUAL adaptat a l'edat del nen. Els examens visuals complets duts a terme de forma regular ens ajuden a detectar i a solucionar possibles deficències que poden afectar al rendiment escolar del nen o nena.

 

 

BAIXA VISIÓ

Realitzem un PLA DE DIAGNOSI VISUAL adaptat a persones amb dificultats visuals segons les seves habilitats i les requerides per la seva vida diària.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí