Top

GRADUACIONS PERSONALITZADES

 

 

 

Analitzem totes les activitats diàries de la persona, on es necessita un exercici visual i es treballa per aconseguir solucions concretes i  la refracció (graduació) correcta per cada ocasió.

Es té en compte des de l'activitat que realitza, les seves activitats d'oci o si practica algún esport.

   

 

ANÀLISI I DIAGNOSI VISUAL

 

Revisió completa de l'ull on mitjançant un seguit de proves, evaluem quin és el funcionament del sistema visual de cada persona :

  • Làmpada d'escletxa: per descartar catarates, etc.
  • Tonometria: control de la pressió de l'ull.
  • Topografia corneal: anàlisi de les característiques de la còrnea per comprovar si existeixen irregularitats.
  • Retinografia: anàlisi de l'estat de la retina amb una fotografia del fons de l'ull feta amb una càmar no midriàtica( sense la necessitat de posar gotes).
   

 

ANÀLISI I DIAGNOSI DE LA RETINA

  

Destaquem aquest servei ideat per OPTretina perquè ens permet analitzar si existeixen patologies, en molts casos asintomàtiques, que detectades de forma precoç podem evitar que derivin en casos més greus o, fins i tot, en ceguesa.

Gràcies a una plataforma online, una xarxa de retinòlegs especialitzats analitzen les fotografies del fons de l'ull que realitzem a la mateixa òptica i posteriorment, realitzem un informe mèdic, en menys de 48h. D'aquesta manera detectem si existeix alguna patologia i si s'ha de derivar el pacient al metge especialitsta per a un tractament específic.

 

                                                 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí