Top

CONSEQUÈNCIA DE LES PERDUES AUDITIVES

 Molts aspectes de la vida diària, per persones amb pèrdua auditiva, són molt difícils de portar a terme amb normalitat com ara les conversacions amb familiars o amics, reunions, trucades telefòniques, escoltar la TV o música...Per aquest motiu moltes persones amb aquesta deficiència s’acaben aïllant socialment i la seva qualitat de vida empitjora, ja que, deixen de participar en moltes activitats socials i es tornen inestables emocionalment.

 Si no es corregeix la pèrdua auditiva, ens molts casos, pot provocar problemes físics com el cansament o fatiga, mal de cap, vertígens o estrés.

 S’han dut a terme molts estudis on s’ha pogut demostrar que els usuaris d’audiòfons milloren la seva qualitat de vida, milloren les relacions familiars, tenen més autoconfiança i milloren la seva independència i seguretat.

  Per aquest motiu és important la realització de les revisions auditives periòdiques per tal de trobar la solució auditiva adequada per cada cas.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí