Top

ELS 10 CONSELLS DE LA PROTECCIÓ OCULAR INFANTIL

   Els ulls dels més petits són més vulnerables a la radiació ultraviolada. Les llargues estones que passen a l’aire lliure fa que estiguin més exposats als raigs de sol i les seves estructures oculars encara no estan acabades de formar; així doncs, l’ull deixa passar molta més llum de la que hauria.

Gairabé el 50% de la radiació ultraviolada a la qual estem exposats durant la nostra vida es produeix abans dels 18 anys, i els danys són acumulatius.

És molt important protegir els ulls dels més petits sobretot a la platja o a la piscina; la radiació UV es dobla que la reben directe del sol i del reflexe de l'aigua o de la sorra.

Porten ulleres només pels dies de sol? compte!! La radiació ultraviolada també hi és present els dies ennuvolat

Eviteu les ulleres de fantasia que vénen a establiments no sanitaris; no solen ser homologades i en realitat no protegeixen. L'únic que provoquen és sensació de foscor, amb el qual la pupil.la necessita dilatar-se més permentent que entri encar més els rajos de sol.

 Comprar les ulleres a un centre òptic especialitzat et garanteix la qualitat necessària per a una òptima protecció dels raig UV i la seguretat que aquestes cuidaran de la salut visual dels teus fills.

 L’òptic-optometrista és el professional capacitat per a recomanar la ullera que millor s’esdigui per a cada nen o nena, ja que no és el mateix tenir els ulls clars que foscos o tenir el cabell ros que morè.

 Amb una protecció ocular homologada i de qualitat evitarem que els nostres fills pateixin lesions immediates com queratitis, irritació ocular, fotofòbia i conjuntivitis, i problemes oculars a llarg plaç, com la  degeneració macular associada a l’edat i cataractes.

 

Com més aviat acostumem als més petits a l’hàbit de protegir els seus ulls, més interioritzat ho tindran a mesura que es facin grans i menys possibilitat de problemes visuals tindran en un futur.

 

Com convencem al més petits perquè es posin les ulleres? Sigues tu un bon exemple ja que, per a ells, ets un referent. copiaran i voldran el que vegin en els altres, així que

 

" Protegeix-te tu i els protegiràs a ells"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí