Top

ELS JOGUETS I LA SEGURETAT DE LA VISIÓ

ESTIGUI ATENT ALS PERILLS
Els joguets no són només captivadors i entretinguts pels nens sinó que tenen un rol fonamental en el desenvolupament de la infància.
Però la diversió no sempre és segura. Fer la tria depèn dels pares. Encara que el sentit comú és sempre la millor defensa.

Abans de comprar un joguet segueixi aquests consells:

Preparar-se: Conèixer els joguets que li interessin. A internet és un bon lloc per buscar comentaris de seguretat i comentaris fets per pares que ja tenen aquest joguet.

Llegir les etiquetes: Buscar ASTM a l'etiqueta. Això significa que el joguet compleix amb els estàndards de seguretat nacional.

Ser l'inspector: Controlar que el material sigui resistent. Que no es trenqui fàcilment. Hi ha puntes que puguin punxar?

Conservar la seguretat a casa: Ensenyar al nen el bon ús del joc al seu fill perquè el mal us és també una altra causa de lesions.
I sobretot si no té un bon pressentiment sobre cert joguet probablement no serà segur pel seu fill.

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí