Top

5 RAONS PER ANAR A FER UNA REVISIÓ OPTOMÈTRICA

 

Realitzar una revisió optomètrica de manera regular és realment important, no només per assegurar-se que la graduació segueix sent la mateixa o ha canviat sinó també per ajudar a detectar malalties. De fet, és recomanable visitar a l'òptic almenys una vegada cada dos anys.

1. VISTA CANSADA I MAL DE CAP
Pot ser que no hagis notat cap canvi en la teva vista, però que no obstant això tinguis maldecaps després de llegir, fer servir l'ordinador o fins i tot en conduir, la qual cosa pot indicar un problema de vista.

2. VISIÓ BORROSA 
Molta gent no s'adona que la seva vista s'està tornant borrosa, ja que pot passar gradualment al llarg de diversos anys. No obstant això, si no es diagnostica a temps pot arribar a ser un problema real i fins i tot pot ser un signe de glaucoma o diabetis tipus 2.

3. HISTORIAL FAMILIAR
Si l'historial mèdic de la teva família inclou problemes com la diabetis o el glaucoma, és encara més important visitar de manera regular a l'òptic per para una revisió mèdica. És més, en aquests casos és recomanable visitar almenys una vegada a l'any a l'òptic per a una detecció precoç d'un possible problema.

4. MOSQUES VOLANTS
Pot ser que alguna vegada hagis notat petites taques que suren en el teu camp de visió. Aquestes són perfectament naturals i en general no són nocives. No obstant això, si cada vegada són més freqüents és important concertar una cita amb l'òptic per a una revisió.

5. EDAT
Al envellir, els problemes de la vista són cada vegada més comuns. Els teus ulls poden començar a canviar a partir dels 40 anys d'ara endavant

 

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres serveis segons les seves preferències de navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí